6 TIPS VOOR MOOIE VOETEN

Met de komst van mooi weer is het tijd om na te denken over het inhalen van schoonheidsrituelen om beetje bij beetje onze huid te ontdekken. Een paar dagen geleden hebben we je verteld hoe je je body-tuning routine kunt starten, en vandaag praten we over het grote vergeten: de voeten. Wil je weten hoe je er mooi uit kunt zien? Hier volgen enkele tips!

1. Een bad voor je voeten:

Als je kunt, doe dan een keer per week een voetenbad en leg ze een half uur in een bak met heet water en grof zout. Dit ontspant en laat uw voeten rusten en wordt vooral aanbevolen als u de hele dag op het werk zit of zit. Leg ze na een half uur in koud water om de bloedsomloop te activeren.

2. Pedicure thuis:

Voer van tijd tot tijd een zelfgemaakte pedicure uit, zodat uw voeten er hard uitzien en er mooier en verzorgd uitzien. Onthoud om het correct te doen:

– Voer een grondige peeling uit om de dode huid te verwijderen.

– Gebruik het gereedschap om de hardheid heel voorzichtig te verwijderen, om de huid niet te beschadigen.

– Knip de nagels recht en zonder de hoeken af ​​te snijden, om te voorkomen dat ze ingroeien. Vijl ze vervolgens recht over de randen.

– Verwijder de nagelriemen.

– Breng specifieke vochtinbrengende crème voor voeten aan.

3. Vinger massage:

Als u uw tenen tot aan de knieën masseert, bevordert u de bloedsomloop en vermijdt u vermoeide benen.

4. Verf de nagels:

Gebruik teenseparators om je teennagels te schilderen, zodat ze niet wrijven. Kies een kleur die je mooi vindt en die je mooi vindt en laat deze aan de lucht drogen voordat je je schoenen aantrekt.

5. Vergeet ze niet onder de douche:

Was je voeten goed in als je onder de douche staat en droog ze goed af wanneer je uitgaat (vooral tussen de tenen, om schimmel te voorkomen)

6. Probeer specifieke behandelingen en therapieën:

Reflexologie is een van de beste natuurlijke therapieën om de afweer te bevorderen en toxines te verwijderen. Het is gebaseerd op het drukken van strategische punten op de voetzolen, die verbonden zijn met het centrale zenuwstelsel.