KATTEN EN WC-PAPIERPIJPEN: 10 KATACHTIG SPEELGOED OM HET RENNEN VAN DE STIEREN TE DOORSTAAN

Katten en toiletpapier: wat hebben ze gemeen? Beiden zijn protagonisten van ingenieuze memes en grappen die ons helpen om te gaan met onbehagen tijdens de coronaviruscrisis. Hoewel op leeftijd de kittens het digitale geschil winnen: terwijl katten in cyberspace heersen omdat internet internet is, is de grote sprong naar roem van toiletpapier decennia later gekomen met het verdwijnen van dit product uit de schappen van de supermarkt .

Maar niet alleen humor verenigt dit onverwachte koppel. Katten (en honden) helpen ons de angst te verdragen die we tegenwoordig allemaal voelen. Tientallen onderzoeken zeggen het: ze bieden ons waardevolle emotionele steun en beschermen onze geestelijke gezondheid. Een nog waardevoller hulpmiddel, indien mogelijk, tijdens isolatie.

We zijn ons er niet van bewust dat in enig onderzoek hetzelfde wordt vermeld voor toiletpapier, maar we weten wel dat psychologen aanbevelen om de hersenen wakker te houden om de geestelijke gezondheid niet op de weg te laten. Dus, en omdat we weten dat toiletpapier en katten goed bij elkaar passen (probeer een rol in het midden van de kamer te laten en je kat zal als een magneet worden aangetrokken), hebben we tien ideeën verzameld om je geest te activeren en speelgoed voor je kat te maken met de rollen wc-papier die u tijdens opsluiting gebruikt.

Als de sluiting duurt tot 11 april (als er geen nieuwe verlenging is), zal elke persoon tijdens deze maand gemiddeld ongeveer zeven rollen uitgeven (het zijn Aspapel-gegevens). Meer dan genoeg om een ​​handjevol speelgoed voor je kat te maken. En je geeft ook een tweede leven aan een afval, de kartonnen voeg, die anders in de prullenbak zou belanden.

Tien kattenspeeltjes met wc-papierrollen

1. Kattenringen

Snij de voeg in reepjes van ongeveer twee centimeter breed. Geef ze hun originele ronde vorm (ze zullen verpletterd zijn bij het snijden) en voila: kittens, laten we spelen! Je gatete zal plezier hebben met klauwen en het in de hoeken verbergen.

2. Prijzenpakket

Maak een gat in een rol met een mes of schaar, groot genoeg om de prijzen of pellets voer die je erin stopt naar buiten te laten komen. En sluit de bovenste en onderste gaten met vouwen. Als je wilt, kun je meer dan één gat maken en het gemakkelijker maken voor je vriend.

3. Zak met kattenkruid

Hetzelfde als de vorige, maar maak in plaats van een enkel gat min of meer genoeg en kleinere en vul ze met kattenkruid, een plant die katten gek maakt. De gaten verspreiden de geur en moedigen je kat aan om zijn speeltje te raken en te achtervolgen.

4. Cat Pinata

Maak een extra gaatje voor speelgoed 2 en 3, en steek er een touwtje doorheen. Dood het om het speelgoed vast te zetten en aan een deurknop te hangen. Je kunt de piñata van de kat ook maken zoals hij is, zonder hem te vullen met voer of kattenkruid.

5. Hideout voor muizen

Snijd wat broodjes in verschillende formaten en verdeel ze door de kamer. Verberg muizen en ander speelgoed erin en zelfs een balletje om te eten. Deze game stimuleert het verkennende gedrag van je kat.

6. Harige Tic Tac Toe

Wanneer je meerdere rollen verzamelt (zes of beter negen, zoals de dozen van de drie op een rij), lijm ze dan met ijver aan elkaar en maak ze een basis met een stuk karton, dat je ook met ijver zult binden. Draai het speeltje om en deel wat prijzen uit binnen de rollen. Laat je kat een geweldige tijd hebben terwijl je uitzoekt hoe je ze eruit kunt halen

7. De piramide die snoep geeft

Nog een geweldig idee als je meerdere rollen verzamelt. Bouw de basis met verschillende (samen met ijver) en voeg er andere bovenop toe totdat je een piramide hebt gemaakt of hem een ​​bergvorm hebt gegeven. Je kunt het vullen met droogvoer of speelgoed.

8. Kartonnen muis

Knip aan beide uiteinden van een rol franjes van ongeveer een centimeter breed en vijf centimeter lang. Prik er een gat doorheen, maak er een touwtje doorheen en knoop het stevig vast. Nu kun je aan het speeltje trekken en het over de grond slepen, zodat je harige compi erop probeert te jagen.

9. Kattenbal

Een variant van speelgoed 1: leg de stroken die je hebt uitgesneden in elkaar tot je een soort bal hebt. Je kunt het zo laten of vullen met een prijs of kattenkruid.

10. Katachtige puzzel

Je hebt ongeveer 15 rollen en een kartonnen doos nodig. Plaats de kartonnen gewrichten erin totdat ze uitvallen en vul sommige met prijzen, ander speelgoed en, als je wilt, anderen met kattenkruid. Ze hebben niet alleen voordelen terwijl je ze bouwt, ook jij en je kat kunnen urenlang genieten. En zonder de memes op te geven. Een luxe in deze tijd van opsluiting.