KUN JE NIET NAAR DE KAPSALON GAAN? GEEN PANIEK!

toptips voor het knippen van een pony thuis

als je je pony in stijl knipt en tevreden bent met het resultaat, heb je zeker al het zwakke punt van deze look ontdekt: als je het altijd op hetzelfde niveau wilt dragen met betrekking tot de wenkbrauwen, moet je het constant aanpassen.

je kunt ervoor kiezen om elke twee weken naar de kapper te gaan (wat op dit moment #yomequedoencasa niet mogelijk is) of dat je het thuis durft bij te werken. hieronder geven we je enkele tips die goud zijn om je pony thuis te knippen.

maar voordat u de schaar plaatst, kamt u het haar naar voren en ziet u dat het nog steeds de driehoekige vorm heeft van het midden naar de slaap. zo niet, dan is het misschien beter om de zaak aan de professional over te laten.

driehoekstheorie

maar als het nog steeds de vorm behoudt en het er alleen om gaat het een beetje te knippen, dan is hier de theorie: “de pony is geen rechthoekig haar, maar een driehoekig”, legt jean louis david uit, die eraan toevoegt:

“de driehoek is gericht op het haar en is min of meer diep, afhankelijk van de dikte van je haar. hoe dikker je het hebt, hoe verder je in het haar kunt gaan. en andersom. ‘

het lijkt gemakkelijk, maar je moet oppassen dat je het niet overdrijft: “om te voorkomen dat je een extra grote pony knipt, is het belangrijk om je driehoek te structureren. dit moet in het midden van je wenkbrauw eindigen, aan elke kant ”, besluiten ze.