TIEN MANIEREN OM EEN ​​PONY TE KNIPPEN (MODIEUS)

DE CATWALKS HEBBEN GESPROKEN: DIT VOORJAAR LEGGEN WE DE SCHAAR GENADELOOS NEER

een pony is het beste schoonheidsaccessoire dat er is; doet meer dan een rimpelprik. Experts zijn het erover eens dat het een kapsel is dat jaren duurt, pigtails opvrolijkt of verzameld en persoonlijkheid geeft aan degenen die het dragen.

De beste eigenschap is dat het het gezicht omlijst, de ogen accentueert en helpt om een ​​te breed voorhoofd of met rimpels te verbergen.

ONDERHOUD VEREIST

Om het perfect te houden, moet je altijd een snit kiezen die niet te veeleisend is. Hoe radicaler de snede, hoe moeilijker het onderhoud zal zijn.

Zachte en scheve exemplaren worden over het algemeen meer gewaardeerd naarmate ze groeien. De rechte en bossige hebben bijna permanente aandacht nodig om perfect te blijven

Een van de geheimen van een perfecte knal is om hem schoon te houden. Omdat het meestal vies wordt voor de rest van de manen, is het altijd goed om een ​​goede droge shampoo bij de hand te hebben.

OOG MET HET FRIZZ

Het is ook belangrijk dat je een goede val hebt en dat je niet schiet met het onvermijdelijke kroes. Gebruik een specifiek antikroesproduct, breng het zo ver mogelijk van de wortel aan en breng de warmte van de droger aan, altijd met het mondstuk erop.

Draag je hem liever ultraglad, laat hem dan met een bord met smalle plaatjes.