Zeven geweldige schoonheidstips voor perfect haar

Veel producten die we in de keuken gebruiken, zijn perfect om ons haar te regenereren en haar te laten zien.

Er zijn heel eenvoudige trucs om de manen te krijgen die je wilt.

Er zijn heel eenvoudige trucs om de manen te krijgen die je wilt.

Soms is haar moeilijk te beheersen en te beheersen. Het verkrijgen van de perfecte en dromerige manen kan een zware taak zijn. Er zijn veel trucs om schandalige manen te beoefenen, en het gaat niet altijd om het uitgeven van een fortuin. Van thuis uit, met eten en producten van onze dag tot dag, kunnen we perfecte maskers en crèmes maken om te eindigen met gespleten punten, krullen te verbeteren of afscheid te nemen van roos.

Helderheid dankzij peterselie

Het is een erg goedkoop en perfect item om dat glanzende advertentiehaar te krijgen. Peterselie is aanwezig in veel shampoos en conditioners. En de verfrissende en zuiverende eigenschappen zijn onmiddellijk zichtbaar wanneer ze worden gedronken in een infusieformaat. Maar het gaat verder. De vaatverwijdende werking versterkt het haar, de frisheid elimineert roos en jeuk en het genezende effect met de mogelijke wonden die uit deze problemen voortvloeien. Als je geverfd haar hebt, is het perfect om glans terug te krijgen als je het op vochtig haar aanbrengt.

Amandelolie voor tips

Het is een van de meest effectieve producten als het gaat om het hydrateren van de manen, daarom is het perfect om af te werken met gespleten punten. Amandelolie bevordert ook het verdwijnen van roos en droogheid. Bovendien is het gemakkelijk te vinden, ze verkopen het in winkels voor natuurlijke producten of in gespecialiseerde parfumeries. Nadat het haar is gewassen, worden er vier druppels op de handen gelegd en wordt het door het haar verdeeld. Het laat een paar minuten inwerken en daarna wordt het gewassen.

Brandnetel en azijn voor roos

Het is een van de meest voorkomende planten in elk veld of elk landelijk gebied en we weten niet hoe het ons kan helpen. Brandnetel is perfect om roos te doden en haaruitval te voorkomen. Tot de eigenschappen van brandnetel behoren mineralen zoals ijzer, silica, zwavel, kalium en mangaan, en ook vitamines van groep B zoals B1, B5 (pantotheenzuur) C, D en E.

Een infusie gemaakt met deze plant en appelazijn kan dus ideaal zijn om die vervelende en onooglijke roos te beëindigen. Als je het twee keer per week op nat haar aanbrengt, zul je de resultaten snel opmerken.

Avocado en honing voor droogheid

Voor het meest gestrafte en droge haar is het beste een eenvoudig recept van honing en avocado. Dit laatste is perfect voor hydratatie en ook voor andere bovengenoemde problemen zoals roos of gespleten haarpunten. Er wordt een halve avocado genomen, fijngemaakt tot een pasta en gemengd met twee eetlepels honing om een ​​homogene pasta te verkrijgen. Het wordt aangebracht met vochtig haar, het blijft ongeveer 15 minuten zitten en tenslotte wordt het haar gespoeld met warm water. Het wordt een volledig zijdeachtig haar.

Aloë en sinaasappel voor vet

Voor mensen met vette manen is de perfecte mix afkomstig van sinaasappelsap en aloë vera-gel. Zet het sap op het vuur, voeg de aloë vera toe en roer tot we zien dat er een soort masker is en voeg als het te dik is water toe. Aloë is perfect om vrije radicalen op de hoofdhuid te doden en dode cellen te vernieuwen. Het deeg met een massage aanbrengen is perfect om een ​​einde te maken aan het vet dat je kwelt.

Komkommer voor krullend haar

Als je wilt dat je krullen de aandacht trekken van iedereen die voorbijgaat, is er nog een truc om door het huis te lopen die je kan helpen. Een komkommer- en eiermasker kan uw droge, doffe golven veranderen in een show van glans, elasticiteit en zachtheid. Een halve komkommer, een heel ei en een paar druppels olie zijn voldoende.

Het wordt aangebracht op vochtig haar en wordt een half uur bewaard met een plastic dop. Als het proces is voltooid, spoel je af met warm water. Als je het een keer per week doet, wordt je haar jaloers op iedereen.

Coco voor super steil haar

Naast de producten die in winkels worden verkocht en de mythische serums, zijn er meer natuurlijke dingen die ons die rechttrekken kunnen geven die niet altijd zonder kroezen gaat. Castorolie heeft haarstrekkende eigenschappen, dus het is een goede strategie om het van de wortels tot de punten aan te brengen, zodat het op een bord lijkt. Na tien minuten met het product op je haar, kun je een mengsel van kokoswater of citroensap aanbrengen dat ongeveer 20 minuten blijft zitten. De resultaten zijn spectaculair.